Meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud. renovatie, metsel-, timmer-, tegel- en stucadoorswerk.

Neem contact
Met ons op

Sterk Totaalbouw

Van de eerste paal in de grond tot het vastzetten van de laatste tegel; bij Sterk Totaalbouw hebben we alles in huis om uw gehele project af te ronden. Van begin tot eind begeleiden we uw project voor het perfecte resultaat. Harold Sterk is een vakman in hart en nieren. Van jongs af aan realiseert hij breed uiteenlopende bouwklussen. Na twintig jaar ervaring in de bouw te hebben opgedaan ging hij in 2001 van start met Sterk Bouwservice, een kleinschalig servicebureau dat sindsdien is uitgegroeid naar totaalbouw.

Onze diensten

Nieuwbouw

Tijd voor iets nieuws? We bouwen voor u een een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, appartement, garage of een bijgebouw.


Verbouw

Van het uitbreiden van uw garage tot het vernieuwen van uw woning; wij staan klaar voor de verbouwing van woningen, bedrijfsgebouwen of bijgebouwen.


Onderhoud

Verzekerd zijn van een lange levensduur van uw woning, appartement of bedrijfsgebouw? Wij verzorgen al uw onderhoud zodat uw pand in goede conditie blijft en haar waarde behoudt.


Renovatie

Sierlijk metselwerk herstellen, oude panden en boerderijen restaureren en brugggen of hekwerk renoveren. We hebben alles in huis om elke renovatie voor u uit te voeren.


Metselwerk

Is uw balkon, schoorsteen, gevel of ander metselwerk toe aan vernieuwing? Van het metselen van sierlijke rondingen tot het reinigen en vernieuwen van metselwerk: daarin ligt onze kracht.


Timmerwerk

Oude lijsten, aftimmeringen van plinten, kozijnen of afwerkingen: geen timmerwerk is voor ons te gek.


Tegelwerk

Wilt u een nieuwe badkamer of is uw keuken aan vernieuwing toe? Wij verzorgen het tegelwerk.


Stucadoorswerk

Van specigebonden tot gipsgebonden stucwerk en van lijsten tot randen. Voor al uw stucadoorswerk kunt u bij ons terecht.


Contact opnemen

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen of wellicht vrijblijvend een afspraak wilt maken vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.